Städservice Borås

Det finns stora möjligheter att använda sig av städservice i Borås där jag bor. Jag gör också detta ibland, speciellt när jag känner att jag inte orkar eller känner för att städa. Städservice är en fantastisk möjlighet att spara tid på, att prioritera det man hellre lägger tid på, och samtidigt ge arbetstillfällen till någon annan. Det gäller naturligtvis inte enbart i Borås utan i hela Sverige.

Tyvärr finns det en ganska stark tankebana i Sverige om att de som anlitar städservice är rika människor i överklassen och att de som jobbar inom städservice är motsatsen. Detta är en myt som behöver slås bort. Vilket jobb som är bäst bestämmer väl inte allmänheten utan personen själv i fråga.

Kostnaden för att anlita städservice är inte alls så skyhög som det ibland låter. Om du har en familj och väljer att köpa med mat hem till fredagsmyset så kan detta mycket lätt gå på ungefär samma summor. Pizza för fem personer går kanske på 400kr vilket inte är mycket mindre än vad städservice i Borås kostar. Du kanske är en person som avskyr att åka buss till flygplatsen när ni reser bort och tar taxin istället? Detta kostar också en liknande summa pengar.

Allting handlar om prioriteringar. Att lägga några hundralappar på att få hjälp med några timmars städning hemma är inte mycket om man tänker på vad man spenderar sina pengar på annars. Den gamla bilden av att man har tjänstefolk hemma för att man anlitar städservice är inte bara osann mot personerna som anlita städservicen, det är också nedvärderande mot de som arbetar inom branschen. Så låt oss släppa idén om att bara en viss typ av människor anlitar städservice och att bara en viss annan typ arbetar inom städservice. Det är onödigt och det är osanning.