House of Cards

HOUSE OF CARDS

Har du sett någonting från House of Cards ännu? Om du inte gjort det borde du verkligen ge det en chans! Det är en fantastiskt spännande och på många sätt en intressant serie. Netflix som beställt filmen släppte häromveckan säsong två, och de släpper alla avsnitt på samma gång. Detta gör att man fastnar och kan inte slita sig förrän man sett allt som finns att se.

Serien handlar om politikern Frank Underwood och hans liv och strävan efter mer makt. Man får följa honom i Vita Huset och komma in bakom kulisserna på det politiska spelet. Serien handlar också om Fransk fru Claires biståndsarbete och medias viktiga roll och hur politiker och journalister använder varandra på gott och ont. Det kan låta tråkigt med en sådan här beskrivning, men som sagt, ge det en chans. Serien har en speciell “touch” där Frank talar med oss. Han tittar in i kameran och pratar direkt till tittarna medan allt runtomkring fortsätter som vanligt. Han kommer charma dig på första försöket, var så säker 😉

Vi rekommenderar starkt denna serie. Framförallt eftersom den sticker ut i mängden när så mycket i filmbranschen nu för tiden känns likt något annat. Och om det går, försök att inte kolla på alla avsnitt på en gång. Det krävs att man funderar lite för att få ut det mesta av serien. Have fun!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *