Världens mest kända selfie

Det är mycket som uppmärksammas när det nalkas Oscarsgala. Klänningar, partners, tal och framför allt priserna. Men under årets upplaga av Oscarsgalan fick något nytt väldigt stor uppmärksamhet, i alla fall över internet. Denna selfie togs för och lades upp på twitter av Ellen DeGeneres och visst fick hon den effekt hon ville. På mindre än en dag hade bilden retweetats 2,5 miljoner gånger på twitter och är idag uppe i 3,5 miljoner. Därmed har en slagit Barack Obamas tidigare rekord på mest retweetade bild.

Denna bild är en fantastisk bild just på grund av dess ärlighet. Spontaniteten är ibland vackrare än den dyraste klänningen.

På bilden är en härlig blandning av kända skådespelare. Hur många kan du?

332895_1280

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *