Biopremiär

Imorgon så är det biopremiär för “Beauty and the Beast” med Emma Watson i huvudrollen som Belle. Denna film har fått stor medial uppmärksamhet då de trailers som har släppts är identiska med Disney-variationen från 1991. Det är faktiskt den trailer som har fått flest visningar på 24 h med 127.6 MILJONER visningar och slog därmed Fifty Shades Darker (114 miljoner visningar).

Vi tycker det är otroligt smart av Disney att producera om de tecknade filmerna just nu då den generationen som växt upp med dessa blir nostalgiska och nyfikna. Förra året såg vi samma sak med Djungelboken, en film som vi tyckte var helt fantastisk men som inte fick samma genomslag.

Vi undrar vilken som kommer bli nästa film? Vi vill gärna se Svärdet i stenen, Lilla sjöjungfrun, Pocahontas och Ringaren i Notre Dame.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *