Rullar på duken som vi vill se

Sedan två veckor tillbaka så har man kunnat se KONG – Skull Island på biograferna och det är helt klart en film vi vill se snarast. Jättegorillan som för första gången sågs på bioduken 1933 har filmatiserats sju gånger tidigare och har därmed utvecklats otroligt med tekniken. 2005 är senaste filmen ifrån och även om det känns som att det var nyss så är det över 10 år sedan. På 10 år hinner det hända mycket i den tekniska utvecklingen och därför så tror vi att KONG kommer bli succé för oss som gillat de tidigare filmerna.

 

Logan – Wolverine är en av våra favorit marvels och Hugh Jackman som spelar huvudrollen har gjort ett fantastiskt jobb som samma karaktär i X-Men filmerna. Tyvärr sägs det att detta är sista filmen om Wolverine och Logan har uttryckt sin kärlek till sina fans. Den 1a Mars hade filmen premiär men vi har ännu inte haft tid att gå och se den men den har fått otroligt bra ratings på imdb som i nuläget ligger på 8,6.

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *