Filmåret 2017

Filmer produceras numera i en takt som aldrig tidigare skådats. För oss som gillar film kommer vi alltså att ha fullt upp att hinna se dem alla. Detta är naturligtvis väldigt roligt! Här kommer en lista med några av de största filmerna som har premiär 2017, och några av de vi ser fram emot mest.

 

Wonder Woman

Att vi sett fram emot Wonder Woman är på flera sätt självklart. Gillar du superhjälte filmer så kommer du älska den här. Med en kvinnlig karaktär som huvudkaraktär och som superhjälte är denna film helt rätt i tiden. Filmen har redan haft premiär så har du inte sett den ännu är det bara att boka biljett och bege dig till biografen.

 

Alien Covenant

Denna film, som är en uppföljare till Prometheus och samtidigt en föregångare till de tre klassiska Alien-filmerna, har haft premiär och fått både ris och ros. Med Ridley Scott som regissör, samme man som regisserat alla Alien-filmerna, så är förväntningarna höga. Om filmen höll måttet kan bara du svara på. Vi gillade filmen även om den inte alltid var vad man förväntat sig.

 

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Efter att ha sett den första filmen för några år sedan har vi knappt kunnat vänta på uppföljaren. Vi fullkomligen älskar karaktärerna i denna film. Faktum är att manuset är roligare än föregångaren. Handlingen börjar där den andra slutade och lämnar förhoppningarna skyhöga för en fortsättning.

 

Thor: Ragnarök

Även om vår kärlek till superhjälte-filmer kanske lyser igenom så kan vi inte nämna den tredje filmen om Thor. Det är så spännande att se hur Hollywood framställer klassisk asatro, även om de är helt ute och cyklar emellanåt. Den tredje filmen förväntas vara minst lika lyckad som de tidigare.

 

Star Wars: The Last Jedi

Det var många som blev besvikna när de fick reda på att nästa Star Wars-film i ordningen inte kom vid årsskiftet 2016-2017. Istället hade en Star Wars-film premiär som hade en handling vid sidan av den klassiska handlingen. Få blev besvikna av den filmen, men nu ser vi fram emot fortsättningen av den riktiga handlingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *