Etonskjortor är bättre än på film

Eton Skjortor

Det finns många som hävdar att Eton skjortor ligger överst i högsta klass. Jag är benägen att hålla med. Det finns inga klädesplagg jag använder hellre än Eton skjortor. Det handlar inte bara om att de är otroligt snygga och sitter som ett smäck, utan de är också enkla att stryka och tappar inte i form, figur eller färg efter många tvättar. Jag har ägt många andra skjortor under mitt liv och ovan nämnda är ingen garanti. Men köper du Eton skjortor så kan du lita på att du köper en riktigt kvalitativ skjorta som du kommer att använda länge.

Det finns Eton skjortor för alla typer av tillfällen. Gillar du att klä dig i skjorta så går det knappt att komma på dagar då man inte kan göra det. Jag använder skjortor på jobbet, men de är inte alls likadana som de skjortor jag använder när jag är ute och seglar eller när jag är på fest. Faktum är att jag ibland använder Eton skjortor när jag har fredagsmys hemma, men det kanske är att vara lite väl extrem.

Vilket material man vill ha på sina skjortor beror mycket på vad man själv föredrar. Egentligen gillar jag egyptisk bomull, men det fungerar naturligtvis inte hela tiden och i alla sammanhang. De material som Eton skjortor är gjorda av är av högsta kvalitet, vilket inte får glömmas bort. Egyptisk bomull på en skjorta är inte exakt samma sak som egyptisk bomull på en annan. På tal om kvalitet så har jag inte varit med om att knappar så sällan faller av som på Eton skjortor. Imponerande är ett ord som inte riktigt räcker till enligt mig.

Skjortor är livet. Jag hoppas att det inte bara är jag som verkligen använder dem överallt. Eton skjortor kanske kostar lite mer än skjortor från Dressman eller HM, men skillnaden i kvalitet, utseende och hållbarhet är enorm. Jag tycker det är värt det, alla dagar i veckan. Du kan läsa mer om Eton och deras skjortor på deras hemsida. Den hittar du här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *