KSM66 för ett aktivare liv

KSM66 är ett fullspektrum kosttillskott baserat på extrakt av Ashwagandha. Det är ett kliniskt dokumenterat kosttillskott som motverkar stress, ger bättre mental balans, uthållighet och ork. Ekologiskt odlat och extraherat enligt ayurvedisk tradition, kan KSM66 ge människor både energi och mental stabilitet i vardagen.

 

Användningen av Ashwagandha har funnits i tusentals år och är således inget nytt. Det är ett ämne som har använts för att ge kraft, balans och harmoni. Genom användningen av KSM66 och Ashwagandha är det möjligt att successivt bygga upp en persons stresstålighet, känslomässiga balans och ork, samtidigt som man ökar den fysiska och psykiska kapaciteten. Det slutar inte där – om du är man kan tillskottet stödja din sexuella funktion. Hos kvinnor bidrar tillskottet till att främja ens reproduktiva organ. Sist men inte minst bidrar tillskottet till ökad muskelmassa vid träning.

 

Optimal dosering är att ta två kapslar varje morgon och kväll. Man kan ta en mindre dos, men fyra kapslar om dagen är den rekommenderade dosen. I en burk finns 120 kapslar, vilket gör att en burk räcker i hela två månader.

 

Effekterna börjar synas efter 2–4 veckor, och sedan förstärks effekterna efter långvarigt bruk. Kapslarna är ekologiskt framställda med en metod där varken kemiska lösningsmedel eller alkohol använts.

 

KSM66 är ett kliniskt dokumenterat kosttillskott. Detta har bevisats genom flertalet studier gällande dess positiva effekter. Studier har bevisat effekter när det kommer till bättre minne, koncentration och fokus (2017), minskad stress och kroppsvikt (2017) och ökad muskeltillväxt och styrka, mindre kroppsfett (2015) för att nämna ett par.

 

Onekligen låter KSM66 som ett väldigt positivt kosttillskott som kan ge flera goda effekter för en människa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *